Yogi Banner

Yogi.hr uvodi mogućnost plaćanja na rate!

srijeda, 29 ožujka 2023

Plaćanje na rate je oduvijek popularno među kupcima jer im omogućuje da rasporede troškove na više mjesečnih rata. Jednostavno mogu odabrati dinamiku plaćanja koja im najviše odgovara i platiti odabrane proizvode u više mjesečnih obroka.

Upravo zbog toga, web trgovina Yogi.hr je odlučila uvesti mogućnost plaćanja na rate korištenjem LeanPay sustava. LeanPay predstavlja inovativan način kupnje na rate. Razlog zbog kojega korisnici obožavaju koristiti ovu uslugu je činjenica da nije potrebno ispunjavati mnoštvo papirologije, a također nije potreban niti odlazak u banku. Sve se može napraviti iz udobnosti vlastitog doma jer vam je potreban samo pametni telefon, OIB, broj važeće osobne iskaznice i broj tekućeg računa (IBAN) na koji primate redovite mjesečne prihode.

plaćanje na rate Leanpay

Važno je napomenuti da kupac ne snosi nikakve dodatne troškove pri kupnji na ovaj način, tj. kamatna stopa je 0 %. Moguće je ugovoriti rok otplate na više rata, odnosno na:

  • 3 mjeseca
  • 6 mjeseci
  • 9 mjeseci
  • 12 mjeseci

Način funkcioniranja LeanPay sustava je takav da se iznos kupnje podijeli na odabrani broj rata te se putem SEPA izravnog terećenja novac redovito prebacuje s računa kupca na račun prodavatelja, u ovom slučaju s vašeg tekućeg računa na tekući račun web trgovine Yogi.hr. Za korištenje ove usluge nisu potrebna nikakva sredstva osiguranja ili jamstva. LeanPay mogu koristiti državljani Republike Hrvatske sa stalnim prebivalištem, stariji od 18 godina i potpuno poslovno sposobne fizičke osobe koje zadovoljavaju kreditnu sposobnost u skladu s Općim uvjetima LeanPay sustava. Minimalni iznos kupnje za korištenje LeanPay usluge je 50,00 €, a maksimalni iznos je 3.000,00 €.

Leanpay placanje na rate

Pojednostavljeno, to znači da možete jednostavno odabrati sve što vam je potrebno iz naše web trgovine za vas ili vašeg limenog ljubimca, odabrati željenu dinamiku isplate na rate koristeći LeanPay sustav i sve ste riješili. Naručeni proizvodi će vrlo brzo stići na vašu kućnu adresu, a novac će se redovito prebacivati s vašeg tekućeg računa na naš tekući račun kroz odabrani broj rata. Dinamiku isplate možete i sami pratiti na svom računu, odnosno na portalu „Moj LeanPay“ i točno u svakom trenutku vidjeti koliko rata ste otplatili i koliko rata vam je još ostalo. Sve je potpuno transparentno za vas kao kupca jer nema nikakvih dodatnih troškova.

Zato uživajte u kupnji i iskoristite prednosti LeanPay sustava koji vam Yogi.hr sada nudi. Za više detalja oko korištenja LeanPay usluge pročitajte uvjete plaćanja.