Yogi Banner

Dostava i narudžbe

Trošak dostave

Trošak dostave u Hrvatsku ovisi o regijama i razlikuje se ovisno o vrijednosti narudžbe i težini narudžbe, dolje navedene cijene su informativne:

Vrijednost narudžbe 132,72 EUR (do 999,99 KN)                     preko 132,73 EUR (1000 KN)
Trošak dostave za paket 9,30 EUR (70 KN) Besplatno
Dodatna naknada za način plaćanja pouzećem = 1,33 EUR (10KN)
   

 

Dostava GLS 

 

Zadržavamo pravo naplate više cijene dostave za teže pakete od 15 kg. 


 

Preuzimanje i dostava

YOGI MOTO za proizvode u internetskoj trgovini nudi dostavu proizvoda putem dostavne službe.

Roba naručena u internetskoj trgovini yogi.hr bit će otpremljena u najkraćem mogućem roku. Ako je na zalihi u našem skladištu, obično je to isti dan, ako se narudžba napravi do 12.00 sati.

Posebnu pažnju posvećujemo našem logističkom centru, jer su nam brzina i praktičnost dostave od ključne važnosti.

Proizvode dostavljamo putem dostavne službe GLS ili DPD. 

Dostava naručenih proizvoda u našoj internetskoj trgovini obavlja se u najkraćem mogućem roku i ovisi o dostupnosti proizvoda. Proizvode ćemo dostaviti na adresu koju ste naveli prilikom registracije odnosno tijekom postupka kupnje, a preporučamo da navedete adresu na kojoj ste dostupni i navedete broj mobitela na koji ste dostupni, jer će vas kurir nazvati i dogovoriti s vama način dostave.

Besplatna dostava

Neki artikli omogućuju besplatnu dostavu, što je jasno označeno u katalogu trgovine. Ako pored takvog artikla naručite i druge artikle, dostava je i dalje besplatna!

 

Paket odlazi od nas isti dan

… naravno, ako je roba na zalihi i ako je narudžba izvršena i potvrđena dovoljno rano. Kako bi to bilo moguće, pratite ove preporuke:

  • provjerite je li artikl na zalihi (u podacima o dostavi će biti napisano "na zalihi"),
  • narudžbu predajte što je prije moguče - mora biti potvrđena najkasnije do 12 sati.

Ponekad telefonski poziv pomaže da se zaobiđe neko od ovih pravila, ali ako ima previše iznimaka, onda pravilo više nije pravilo, stoga vas molimo za razumijevanje.

Dostavu vrši dostavna služba GLS ili DPD, obično sljedeći radni dan od dana otpreme, ali najkasnije u roku od tri radna dana. Nakon što otpremimo pošiljku, poslat ćemo vam obavijest da smo poslali artikle.