Yogi Banner

Povrat proizvoda

Što ako mi naručeni proizvod neće odgovarati?

Ako vam proizvod koji ste naručili neće odgovarati ili vam se ne sviđa boja proizvoda* (kada je riječ je o odjeći, rukavicama, čizmama i kacigama), omogućit ćemo vam besplatnu zamjenu ako vrijednost pojedinog proizvoda prelazi 132,723 EUR (1000 KN). Kada vrijednost proizvoda koji želite zamijeniti ne prelazi 132,723 EUR (1000 KN), zamjenu možete izvršiti na isti način, ali sami snosite troškove dostave. Našim kupcima omogućujemo zamjenu robe u nekoj od naših poslovnica (YOGI.SI, PE VELENJE ili YOGI.SI PE LJUBLJANA), ako im to više odgovara.

Pošaljite nam poruku na adresu elektroničke pošte info@yogi.hr te navedite broj narudžbe i koji proizvod želite zamijeniti odnosno ispunite priloženi obrazac. Preko dostavne službe DPD (pick & return) naručit ćemo kurira koji će preuzeti proizvod na vašoj adresi i vratiti ga u naše skladište. Nakon primitka robe, zamjenski proizvod šaljemo na vašu adresu, ponovno potpuno besplatno. Naravno, također možete posjetiti naše trgovine, gdje možete zamijeniti proizvod. Aktualne lokacije i radno vrijeme Yogi trgovina pogledajte ovdje.

*Proizvod možete zamijeniti samo ako je proizvod nov, bez tragova korištenja, opremljen svim oznakama i u originalnoj ambalaži. Posebna ponuda vrijedi 14 dana od primitka proizvoda.

 

Trošak dostave narudžbe

 

VIŠE >>

 

Jamstvo

Proizvodi imaju jamstvo ako je ono navedeno na jamstvenom listu ili računu. Jamstvo vrijedi prema uputama na jamstvenom listu i po predočenju računa. Jamstveni rokovi su navedeni na jamstvenim listovima ili na računu.

Informacije o jamstvu također se nalaze na stranici s prezentacijom proizvoda. Ako nema informacija o jamstvu, proizvod nema jamstvo ili su podaci u tom trenutku nepoznati. U potonjem slučaju, potrošač se može obratiti ponuđaču, koji će dati ažurne informacije.