Yogi Banner

Sigurnost kupnje

Sigurnost kupnje

Internetska trgovina www.yogi.hr se obvezuje štititi vaše osobne podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Podaci će se koristiti samo za interne svrhe tvrtke YOGI.SI MOTO CENTER d.o.o. i nećemo ih prosljeđivati trećim osobama.

 

Zaštita osobnih podataka

Ponuđač se obvezuje trajno štititi sve osobne podatke korisnika. Ponuđač će osobne podatke koristiti isključivo u svrhu izvršavanja narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, računa) i drugu potrebnu komunikaciju. Podaci korisnika neće niti pod kojim uvjetima biti proslijeđeni neovlaštenim osobama. Korisnik je također odgovoran za zaštitu osobnih podataka pazeći na sigurnost svog korisničkog imena i lozinke.

 

Politika zaštite osobnih podataka (GDPR)

  1. Operater web-stranice yogi.hr

Službeni naziv tvrtke: YOGI.SI MOTO CENTER d.o.o.

Sjedište tvrtke: Vinska Gora 1B, 3320 Velenje, Slovenija

Kontakt adresa ovlaštene osobe za zaštitu podataka:

YOGI.SI d.o.o., Vinska Gora 1B, 3320 Velenje, Slovenija, e-mail: info@yogi.hr  

 

  1. Uporaba, opseg i svrha pohrane i obrade

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu održavanja kontakta s kupcima, tržišnog informiranja putem e-maila, tržišnog informiranja putem SMS-a, tržišnog informiranja putem klasične pošte, promicanje prodaje, profiliranje kupaca s ciljem prilagođavanja sadržaja i proizvoda kupcima u e-mailu i na internetskim stranicama. Prilikom slanja elektroničkih poruka bilježimo preglede na stranici pojedinaca koji su primili poruke i klikove na poveznice u primljenim porukama. Za bolju i usmjereniju ponudu te prilagodbu budućih poruka, podatke automatski obrađujemo, analiziramo, profiliramo i ocjenjujemo interes naših kupaca za poslane poruke. Ne provodimo automatizirano donošenje odluka na temelju zabilježenh podataka i kreiranih profila.

 

  1. Iznos

Baze osobnih podataka pohranjujemo na području Republike Slovenije i ne izvozimo ih u druge zemlje.

 

  1. Razdoblje pohrane

Osobne podatke pojedinca čuvamo pohranjene do opoziva privole za pohranu i obradu podataka pojedinca. Po opozivu privole pojedinca, njegovi se osobni podaci brišu odmah, učinkovito i trajno. Ako u našoj tvrtki prestanu postojati gore navedene svrhe zbog kojih pohranjujemo i obrađujemo osobne podatke, baze podataka čija je svrha prestala bit će učinkovito i trajno izbrisane odmah. Podaci o pregledu primljenih poruka i klikovima na poveznice u primljenim porukama bit će pohranjeni još 12 mjeseci od slanja poruke.

 

  1. Prava pojedinca (osobe)

Svaki pojedinac može za svoje podatke u bilo kojem trenutku zatražiti

  • uvid,
  • ispravak,
  • potpuno brisanje,
  • prijenos na drugog ponuđača srodnih uslug,
  • prekid obrade i pohrane odnosno opoziv privole za obradu i pohranu, a da to ne utječe na zakonitost obrade, koja je na temelju privole odnosno suglasnosti provedena do njenog opoziva.

U slučaju da naša tvrtka želi dalje obrađivati ​​osobne podatke u svrhu različitu od svrhe za koju su osobni podaci prikupljeni, pojedincu ćemo dati informacije o toj drugoj svrsi i sve daljnje relevantne informacije koje su navedene u tom dokumentu.

Učinit ćemo sve što je u našoj moći da pomognemo pojedincu da ostvari svoja prava.

Pravo korisnika na brisanje osobnih podataka

Korisnik u svakom trenutku može zatražiti brisanje svojih podataka iz naše baze podataka. To čini slanjem poruke na e-mail adresu tvrtke info@yogi.hr ili pisanim putem običnom poštom.
Korisnik također ima pravo brisanja svih podataka koje je tvrtka Yogi dobila iz drugih izvora, npr. putem registracije korisnika na internetskim stranicama Facebook.com ili Instragram.com.