Yogi Banner

Premijska kevlar motoristička odjeća Trilobite

petak, 08 ožujka 2019

 

RIDE IN STYLE, RIDE SAFE wear TRILOBITE

Biti motociklist ne podrazumijeva samo sjesti na motocikl, voziti se i stići do željenih destinacija, ono što je najvažnije je uživati maksimalno u udobnosti i prijeći puno kilometara u vožnji. TRILOBITE® kolekcija moto opreme omogućuje vam da izrazite svoju individualnost i uživate u svom životnom stilu, zahvaljujući najnovijim tehnologijama, visokoj razini udobnosti, sigurnosti i inovativnom dizajnu. Kolekcija nudi širok izbor koji će se sigurno svidjeti svakom motociklistu. Radi lakšeg odabira, kolekcija je podijeljena u tri kategorije, gdje ćete pronaći stilove od Vintage do super modernog.

Ako volite custom, vintage scenu, onda je linija HERITAGE pravi izbor za vas. HERITAGE sažima sve najnovije sigurnosne tehnologije i nudi ih u sofisticiranom vintage ruhu. Ljubitelji retro i custom u ovoj će liniji pronaći širok izbor različite motorističke odjeće. Pripremite se za početak vožnje uz Trilobite® motorističke rukavice ili se okupite sa svojim prijateljima i krenite na strastveno, bezbrižno putovanje. Bez obzira na vaš izbor, Trilobite® će uvijek osigurati da vozite sigurno i sa stilom.

Linija motorističke odjeće STREET&TRAVEL privlači sve vozače avanturiste koji traže iznimne performanse u vožnji. Uz primjerice motorističke čizme, s lakoćom svladavajte kilometre na cesti,vozite po makadamskim stazama ili jednostavno udobno putujte kroz prirodu, odabirom ove odjeće uvijek ćete imati sigurnost i udobnost bez obzira na destinaciju. Osjećaj koji pruža Trilobite® natjerat će vas da uvijek iznova osvajate nove i nepoznate staze.

Linija URBAN namijenjena je gradskim vozačima, koja će zadovoljiti sve njihove potrebe i želje, spojem izvrsnog dizajna i funkcionalnosti. Bilo da samo putujete od kuće do posla, možda želite malo uličnog adrenalina sa svojim prijateljima ili jednostavno uživate u tihim noćnim vožnjama svojim omiljenim ulicama. Trilobite® jednostavno brine da se osjećate i izgledate sjajno sa svojom URBAN motorističkom opremom.

Budući da je udobnost jedna od glavnih karakteristika prave motorističke odjeće, u kolekciji za 2019. korišteni su novi laminirani materijali. Zahvaljujući njihovim multifunkcionalnim svojstvima, koja se danas očekuju i često traže od moto opreme, vozač sve najvažnije stvari dobiva u jednom sloju odjeće. Trilobite® R&D odjel posvećuje puno pažnje razvoju novih materijala na bazi pamuka koji pružaju visoku otpornost na habanje i sve-u-jednom rješenja za proizvodnju motorističke odjeće.

Trilobite® tim svjestan je utjecaja koji tekstilna industrija ima na naš prekrasni planet i poduzima potrebne korake kako bi ga spasio. Nisu to samo riječi, već stvarna djela koja će pomoći očistiti svijet u kojem svi zajedno živimo, jer svako i najmanje djelo pomaže na putu u čišću budućnost. S novom kolekcijom 2019. krenuli su s recikliranim materijalima, za što je bilo potrebno steći mnoga nova znanja o recikliranju u odjevnoj industriji, obradi recikliranih materijala i drugim načinima opterećivanja okoliša. Stoga Trilobite® jamči da kupnjom njihove kvalitetne opreme kao što su motorističke hlače i slično, vozite za budućnost.
Želimo vam nezaboravne trenutke u vožnji s vašom novom Trilobite® moto opremom. Ali uvijek zapamtite: VOZITE SIGURNO i SA STILOM.