Yogi Banner

Biorazgradivo sredstvo za čišćenje motocikla sa sprejem Muc-Off Nano Tech Moto 664-CTJ, 1 L


SKU:
Pošaljite Upit
U slučaju dodatnih pitanja, informacija o zalihama i dugih dodatnih želja, možete kontaktirati našu podršku.
Opis proizvoda

Koristeći najsuvremeniju Nano Tech tehnologiju, Muc-Off Nano Tech univerzalno sredstvo za čišćenje motocikala eliminira prljavštinu brže nego što možete reći "OMG!", bez obzira na vrijeme ili gdje vozite. Klasično ružičasto sredstvo za čišćenje motocikla ima nevjerojatnu moć čišćenja jer sadrži Muc-Offovu revolucionarnu nanotehnologiju koja razgrađuje prljavštinu na mikroskopskoj razini, a istovremeno štiti osjetljive površine vašeg motocikla.

Upotreba najboljih sirovina i površinski aktivnih tvari koje čine ovo čudesno ružičasto sredstvo za čišćenje također je patentirana i komercijalno zaštićena tajna Muc-Offa. Univerzalno sredstvo za čišćenje Muc-Off Nano Tech Moto najučinkovitije je sredstvo za čišćenje na svijetu, a da bi to postiglo ne treba nikakve neugodne, opasne kiseline ili kemikalije.

Naime, ovo ružičasto sredstvo za čišćenje potpuno je biorazgradivo, bez kiselina, CFC-a i otapala te je bazično pa ga bez grižnje savjesti možete koristiti u prirodi. Sredstvo za čišćenje je sigurno za korištenje na svim površinama i prijateljski je nastrojeno prema kočionim diskovima i pločicama. Motociklisti i motociklistkinje, održavajte svoje motocikle čistima i mazite ih koristeći samo najbolja Muc-Off sredstva za čišćenje i kozmetiku.

 • Nano Tech tehnologija koja čisti i razgrađuje razne nečistoće na molekularnoj razini
 • Formuliran za sigurnu upotrebu na svim površinama, uključujući i karbonske
 • Ne oštećuje brtve, kabele, kočione diskove i pločice
 • Sigurno za korištenje na anodiziranim metalima
 • pH neutralna formula prema preporuci proizvođača kaciga
 • Na alkalnoj bazi bez otapala i štetnih kemikalija
 • 100 % biorazgradivo bez kiselina, otapala i CFC-a
 • Jednostavno nanošenje na površinu s podesivom glavom za prskanje
 • Volumen: 1 L

 

Ovaj proizvod ima oznaku Project Green: što znači da je ili biorazgradiv, ponovno puniv, višekratno upotrebljiv ili sve gore navedeno!

 

#motosvetovalci preporučuju:

Sredstvo za čišćenje je savršeno za korištenje zajedno s univerzalnom spužvicom za čišćenje motocikla, automobila, bicikla Muc-Off Microcell 300. Za bolje čišćenje preporučujemo i set četkica za čišćenje motocikla i bicikla Muc-Off Premium Brush 220 (set od tri četke), kako biste postigli maksimalne rezultate i čiste površine.

 

Postupak uporabe:

 1. korak: Motocikl uvijek čistite na mjestu koje nije izravno izloženo jakom suncu (najbolje pod nadstrešnicom, u šupi, ujutro ili predvečer)
 2. korak: Dobro namočite motocikl vodom prije nanošenja sredstva za čišćenje
 3. korak: Poprskajte cijeli motocikl sredstvom za čišćenje Muc-Off Nano Tech Moto uključujući sve komponente i pustite ga da djeluje 3-5 minuta
 4. korak: Oribajte tvrdokornu prljavštinu spužvom Muc-Off Microcell 300 ili Muc-Off setom četki Premium Brush za maksimalne rezultate
 5. korak: Cijeli motocikl temeljito isperite svježom vodom
 6. korak: Uživajte u vožnji svog sjajnog motocikla, bicikla, četverocikla
Prikaži više
Zaliha
Zaliha cijena
120,48 kn