Yogi Banner

Biorazgradivo ulje za filter zraka motocikla Muc-Off Air Filter Oil 20156, 1 L


SKU:
Pošaljite Upit
U slučaju dodatnih pitanja, informacija o zalihama i dugih dodatnih želja, možete kontaktirati našu podršku.
Opis proizvoda

Bez obzira na uvjete i okolinu u kojoj vozite, uvijek želite da vaš filtar zraka nesmetano diše. Visokoučinkovito ulje za filtar zraka Muc-Off Air Filter Oil 20156 povećava učinkovitost i produljuje vijek trajanja pjenastog filtra vašeg motocikla.

Može se pohvaliti nekloriranom formulom koja ima zajamčenu nisku viskoznost, povećavajući učinkovitost i vijek trajanja pjenastih filtara za zrak, produžujući vijek trajanja i performanse vašeg motocikla u svim terenskim okruženjima.

Ulje za filtar zraka Muc Off pruža najvišu razinu zaštite motocikla čak i pri vožnji u najekstremnijim uvjetima zahvaljujući zaštićenoj formulaciji s polimernim dodacima koji pružaju hiper-ljepljivu površinu za visoku otpornost na pijesak, prašinu, vodu, blato i prljavštinu iz zraka.

Biorazgradivo ulje za filtar zraka motocikla Muc-Off Filter Oil pomaže osigurati da je vaš motocikl zaštićen dok zadržava sposobnost nesmetanog disanja u najbrutalnijim uvjetima. Motociklisti i motociklistkinje, održavajte svoje motocikle čistima i mazite ih koristeći samo najbolja Muc-Off sredstva za čišćenje i kozmetiku..

 • Povećava protok zraka za maksimalnu učinkovitost vaše jedinice za napajanje
 • Niska viskoznost, super ljepljiva formula lako prodire kroz pjenasti filtar zraka
 • Sprječava ulazak prašine, prljavštine i vode u motocikl
 • Ulje je biorazgradivo, što znači da se može koristiti i na terenu, u prirodi
 • Pomaže u produljenju vijeka vašeg motocross, enduro, cestovnog bicikla ili bilo kojeg drugog vozila koje koristi pjenaste filtre zraka
 • Njegovo brzo isparavanje osigurava da nema potrebe dugo čekati za ponovno sastavljanje filtra

 

Ovaj proizvod ima oznaku Project Green: što znači da je ili biorazgradiv, ponovno puniv, višekratno upotrebljiv ili sve gore navedeno!

 

#motosvetovalci preporučuju:

Savršeno je za korištenje s: biorazgradivo sredstvo za čišćenje zračnog filtra motocikla Muc-Off Air Filter 20156, 1 L, za maksimalne rezultate i čiste površine.

 

Postupak uporabe:

 1. korak: Uklonite filtar zraka i otresite sav višak prljavštine
 2. korak: Očistite filtar sredstvom za čišćenje filtra zraka kao što je Muc-Off Air Filter 20156 i osušite
 3. korak: Koristeći radne rukavice, nanesite do 100 ml ulja i umasirajte u filter ili ulijte ulje u kadu i potpuno uronite filtar u ulje
 4. korak: Provjerite je li cijeli filtar zraka obložen unutarnjom i vanjskom površinom. Crvena boja u ulju pomoći će vam da lakše prepoznate premazana područja
 5. korak: Nježno iscijedite višak ulja
 6. korak: Ostavite 10 minuta da ulje ispari iz filtra i nježno istisnite sav višak
 7. korak: Pjenasti filtar zraka spreman je za ponovno sastavljanje u zračnoj kutiji vašeg motocikla ili drugog vozila
 8. korak: Uživajte u vožnji motocikla, bicikla, četverocikla

Napomena: Za vrlo tvrdokornu prljavštinu i ostatke ulja jednostavno ponovite postupak. Nemojte dopustiti da se sredstvo za čišćenje filtra zraka osuši na osjetljivoj boji i uvijek isprobajte na maloj površini prije izvođenja potpunog programa čišćenja.

Prikaži više
Zaliha
Zaliha cijena
225,96 kn