Yogi Banner

Komplet četki za čišćenje motocikla Muc-Off Premium Brush Set 220 (komplet od 3 četke)


SKU:
Pošaljite Upit
U slučaju dodatnih pitanja, informacija o zalihama i dugih dodatnih želja, možete kontaktirati našu podršku.
Opis proizvoda

Podignite čišćenje vašeg motocikla, bicikla, četverocikla ili drugih vozila na sljedeću razinu sa svestranim, visokokvalitetnim i cjenovno pristupačnim kompletom četki Muc-Off Premium Brush Set 220. Četka za čišćenje motocikla idealna je za uklanjanje tvrdokorne prljavštine, dok se brine za osjetljive površine na vašem vozilu.

Tri četke uključene u set za tri puta veću snagu čišćenja olakšat će vam dolazak do inače nedostupnih područja na vašem motociklu. Motociklisti i motociklistkinje, održavajte svoje motocikle čistima i mazite ih koristeći samo najbolja Muc-Off sredstva za čišćenje i kozmetiku.

Komplet sadrži:

Mekana četka za pranje, koja se sastoji od mješavine običnih i sinteriranih čekinja. Namijenjena je čišćenju naplataka i komponenti, a također se brine za osjetljive površine. Njezin dizajn ima čvrstu, ergonomski dizajniranu ručku otpornu na udarce koja ne klizi ni u najekstremnijim uvjetima, veliku glavu za brzo čišćenje raznih površina i gumene zone koje sprječavaju oštećenje vašeg vozila.

Četka za detalje koja je idealna za dosezanje prljavštine koju je teško ukloniti. Njezin potpuno novi dizajn ima snažnu ergonomski dizajniranu, neklizajuću ručku otpornu na udarce, izdržljive najlonske čekinje i gumirana udarna područja za maksimalnu zaštitu na osjetljivim površinama.

Claw četka namijenjena je za najtvrdokornije nečistoće i čišćenju pogonskog sklopa ima kvalitetnu konstrukciju s tri glave (četke) od tvrdih najlonskih vlakana i ugrađenim strugačem.

 • Vrhunske četke ergonomskog dizajna
 • Idealno kao poklon za sve motocikliste, bicikliste,...
 • 3 četke posebno dizajnirane za čišćenje motocikala, bicikala, ATV-a, motornih saonica i drugih vozila
 • Omogućuju vrhunske rezultate čišćenja

Komplet sadrži:

 • Mekana četka za pranje - za okvir i komponente
 • Četka za detalje - za teško dostupna mjesta
 • Claw četka - za čišćenje pogonskog sklopa

 

#motosvetovalci preporučuju:

Savršeno je za korištenje zajedno s: biorazgradivo sredstvo za čišćenje/odmašćivanje lanaca Muc-Off Chain Cleaner 650, biorazgradivo sredstvo za čišćenje motocikla s raspršivačem Muc-Off Nano Tech Moto 664-CTJ, 1 L jer ćete postići maksimalne rezultate i čiste površine.

 

Postupak uporabe:

 1. korak: Motocikl uvijek čistite na mjestu koje nije izravno izloženo jakom suncu (najbolje pod nadstrešnicom, u šupi, ujutro ili predvečer)
 2. korak: Dobro namočite motocikl vodom prije nanošenja sredstva za čišćenje
 3. korak: Poprskajte cijeli motocikl sredstvom za čišćenje Muc-Off Nano Tech Moto uključujući sve komponente i pustite ga da djeluje 3-5 minuta
 4. korak: ribajte tvrdokornu prljavštinu spužvom Muc-Off Microcell 300 ili Muc-Off Premium Brush kompletom četki za maksimalne rezultate
 5. korak: Cijeli motocikl temeljito isperite svježom vodom
 6. korak: Uživajte u vožnji svog sjajnog motocikla, bicikla, četverocikla

Napomena: Za održavanje vrhunske učinkovitosti četki izbjegavajte korištenje kipuće vode i korištenje na vrućim dijelovima. Preporučamo korištenje tople vode i pustite da se svi vrući dijelovi ohlade prije upotrebe.

Prikaži više
Zaliha
Zaliha cijena
286,24 kn