Yogi Banner

Sprej / mazivo za lanac motocikla Muc-Off Off Road 20452, 400 ml


SKU:
Pošaljite Upit
U slučaju dodatnih pitanja, informacija o zalihama i dugih dodatnih želja, možete kontaktirati našu podršku.
Opis proizvoda

Svaki off-road motociklist i motociklistkinja imaju različite zahtjeve kada je u pitanju održavanje pogonskih lanaca u optimalnom stanju. Muc-Off Off-Road Chain Lube sprej je revolucionalizirao učinkovitost i performanse maziva za lanac off-road motocikla. Pogodan je za korištenje na terenskim vozilima s lančanim pogonom u svim vremenskim uvjetima.

Jedinstvena vodootporna keramička formula prodire duboko u kariku lanca, stvarajući izdržljivi zaštitni premaz koji će zaštititi vaš pogonski lanac od korozije i trošenja te vam omogućiti ugodnu vožnju po terenu.

Dodatna prednost ove jedinstvene formule je to što također uključuje UV boju, što znači da možete točno vidjeti pokrivenost maziva na lancu kada koristite UV lampu, što također omogućuje brisanje bilo kakvog kapanja koje bi inače moglo proći nezamijećeno. Motociklisti i motociklistkinje, održavajte svoje motocikle čistima i mazite ih koristeći samo najbolja Muc-Off sredstva za čišćenje i kozmetiku.

  • Za korištenje na svim standardnim, O, X i Z-Ring lancima
  • Pogodno za vožnju na duge relacije u svim vremenskim uvjetima, jer ima duže intervale podmazivanja
  • Sintetička formulacija visoke učinkovitosti za maksimalnu zaštitu
  • Keramički aditivi produljuju vijek trajanja komponenti i maksimiziraju prijenos snage pogonskog sklopa
  • Može se koristiti na motocross, enduro, trial motociklima, četverociklima
  • Sadrži UV boju koja pokazuje raspršenost spreja
  • Volumen: 400 ml (aerosolni sprej)

 

#motosvetovalci preporučuju:

Izvrstan za korištenje s: biorazgradivo sredstvo za čišćenje/odmašćivanje lanca Muc-Off Chain Cleaner 650, četka za čišćenje lanca i komplet stalka motocikla za maksimalne rezultate i čiste površine.

 

Postupak uporabe:

Najlakši način za čišćenje i podmazivanje lanca je kada je topao (nakon vožnje) korištenjem stražnjeg ili središnjeg stalka za motocikl i podizanjem motocikla. Prije podmazivanja temeljito očistite pogonski lanac četkom za čišćenje lanca i visoko isparljivim sredstvom za čišćenje lanca kao što je Muc-Off Chain Cleaner 650 i osušite.

Prije nanošenja Muc-Off spreja/maziva na lanac, dobro protresite i poprskajte lanac tanko i ravnomjerno mazivom dok polako okrećete stražnji kotač. Ovisno o vanjskoj temperaturi, prije pokretanja motocikla pričekajte 10 do 20 minuta da se mazivo uhvati za lanac.

Očistite i podmažite lanac u intervalima koje preporučuje proizvođač motocikla, obično podmazivanje svakih 300 do 400 km i čišćenje svaka 2 do 3 podmazivanja. Uživajte u vožnji motociklom, biciklom, četverociklom.

Prikaži više
Zaliha
Zaliha Zaliha dobavljača cijena
143,08 €
POVEZANE KATEGORIJE