Yogi Banner

Sprej protiv magljenja vizira kacige i stakla naočala Muc-Off Anti-Fog 214-1, 32 ml


SKU:
Pošaljite Upit
U slučaju dodatnih pitanja, informacija o zalihama i dugih dodatnih želja, možete kontaktirati našu podršku.
Opis proizvoda

Kad se vrijeme pogorša, zadnje što želite je zamagljen vizir na motociklističkoj kacigi ili zamagljivanje naočala. Dakle, jednostavno poprskajte Muc-Off Anti-Fog na vizir kacige ili naočale, obrišite i osigurajte do pet dana jasne vidljivosti!

Sprej Muc-Off Anti-Fog Treatment koristi vrhunsku tehnologiju upijanja vlage s formulom protiv zamagljivanja za stvaranje mikrotankog, prozirnog sloja koji osigurava da vašu vožnju motociklom nikada neće prekinuti zamagljeni vizir kacige ili leća naočala.

Premaz protiv magljenja pruža do pet dana zaštite, a može se poprskati i po vanjskoj površini vizira vaše motociklističke kacige ili leća naočala, a formula protiv magljenja pomoći će u uklanjanju kiše i kapljica te pružiti bolju vidljivost, tako da ćete se voziti cestom još sigurnije. Motociklisti i motociklistkinje, održavajte svoje motocikle čistima i mazite ih koristeći samo najbolja Muc-Off sredstva za čišćenje i kozmetiku.

 • Sprej Muc-Off Anti-Fog Treatment vrhunska je zaštita koja stvara proziran, mikrotanak premaz na vašim naočalama koji sprječava magljenje
 • Jednokratna njega traje do 5 dana
 • Savršeno za korištenje na motocross, MTB, plivačkih, skijaških i snowboarding naočalama i vizirima motociklističkih kaciga, sunčane i dioptrijske naočale, retrovizore za automobile
 • Pomaže u uklanjanju kiše i kapljica vode kako bi vaša vožnja bila sigurnija
 • Intenzivna formula protiv magljenja
 • Napredna apsorpcija vlage
 • Sigurno za korištenje na svim vrstama plastike i stakla
 • Volumen: 32 ml (enostavna plastenka z razpršilko)

 

#motosvetovalci preporučuju:

Savršeno je za korištenje zajedno sa: sredstvom za čišćenje vizira kaciga, motocikla i leća naočala Muc-Off Visor&Goggle, krpa od mikrovalakana za vizire Muc-Off Luxury 272, jer ćete tako postići maksimalne rezultate i čiste površine.

 

Postupak uporabe:

 1. korak: Provjerite je li površina čista i bez onečišćenja
 2. korak: Protresite bočicu s raspršivačem kako biste aktivirali formulu
 3. korak: Lagano poprskajte sredstvo protiv magljenja na površinu vizira ili leće i nježno obrišite suhom maramicom
 4. korak: Uživajte u vožnji motocikla, bicikla, četverocikla
Prikaži više
Zaliha
Zaliha Zaliha dobavljača cijena
128,01 €