Yogi Banner

Sredstvo za čišćenje unutrašnjosti kaciga, rukavica, cipela Muc-Off Foam Fresh 199


SKU:
Pošaljite Upit
U slučaju dodatnih pitanja, informacija o zalihama i dugih dodatnih želja, možete kontaktirati našu podršku.
Opis proizvoda

Za motocikliste i motociklistkinje koji se pitaju kako osvježiti i zaštititi unutarnju podlogu kacige ili motociklističke rukavice, cipele, pancir, mi #motosvetovalci imamo rješenje.

Muc-Off Foam Fresh pjena za čišćenje u spreju je visoko učinkovito pjenasto sredstvo za čišćenje koje se jednostavno koristi i idealno je za čišćenje i osvježavanje unutrašnjosti motociklističkih, biciklističkih kaciga ili bilo kojeg mekog pjenastog materijala koji dođe u kontakt s vama tijekom vožnje motocikla, bicikla, četverocikla, kao što su rukavice, cipele, zaštita za tijelo,…

Sredstvo za čišćenje Muc-Off Foam Fresh pruža trenutnu pjenu na površini koja nježno uklanja prljavštinu i masnoću s površine te ostavlja svježi miris citrusa - Citrus Burst. Izvrsno je za upotrebu na jastučićima, rukavicama, cipelama, podlogama, pancirima i ostaloj opremi i odjeći. Motociklisti i motociklistkinje, održavajte svoje motocikle čistima i mazite ih koristeći samo najbolja Muc-Off sredstva za čišćenje i kozmetiku.

  • Ostanite svježi: Muc-Off Foam Fresh sredstvo za čišćenje brine se za svjež izgled i miris opreme i savršen je pratilac za produljenje životnog vijeka vaše motociklističke, biciklističke, zimske, vatrogasne ili druge opreme i kaciga.
  • Trenutačni učinak pjene na površini
  • Uklanja mrlje i pruža osjećaj svježine
  • Pruža svježi citrusni miris nakon korištenja
  • Jednostavno za korištenje
  • Volumen: 400 ml

 

#motosvetovalci preporučuju:

Jednostavno poprskajte tkaninu, podstavu i pustite da sredstvo za čišćenje učini svoju magiju. Nakon 2 minute obrišite višak pjene krpom od mikrovlakana. Za jako prljavu opremu, pjenu trljajte krpom po površini kako bi prodrla dublje i uklonila i veće mrlje. Uživajte u vožnji motociklom, biciklom, četverociklom.

Prikaži više
Zaliha
Zaliha cijena
90,34 kn